Openingsuren

03-233.33.80
Maandag – vrijdag: 10u – 18u
Franklin Rooseveltplaats 1a – Antwerpen

Erkenningsnummer

Erkenningsnummer dienstencheques:
04347 -Sodexo/RVA

KBO

KBO-nummer: 0460 30.74.61

MIJN VRAAG

Heeft u een vraag? Contacteer ons!

Algemene vragen / Vrijblijvende informatie
Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend informatie. Wij helpen u met veel plezier verder.

MIJN PLANNING

Voor alle wijzigingen inzake uw planning.

Mijn contractuele uren wijzigen
Wenst u de contractuele uren van uw huishoudhulp te wijzigen – meer of minder te laten werken – wij staan u graag te woord.

Afwijkende uren huishoudhulp melden
Inzake personeelsadministratie zijn wij verplicht onder toezicht van de RVA de uren van uw huishoudhulp te registreren. Dit voor u en zijn/haar veiligheid.

Melding van afwezigheid / Vakantie doorgeven
Gaat u met vakantie of wenst u graag uw afwezigheid door te geven. Wij registreren dit met veel plezier in onze planning. Let op: voor planningsdoeleinden is het belangrijk dat u dit tijdig doorgeeft – ’binnen de 14 dagen’ – op deze manier kunnen wij vlot de planning aanpassen en zijn er geen misverstanden inzake dienstencheques.

Nieuwe huishoudhulp
Bij La Belle Maison is onze leuze kristalhelder. “Hetgeen we bij ons thuis verwachten, dat willen we minimaal aanbieden aan elke klant op een professionele wijze”. Ons aanbod in lijn met uw wensen. Onze consulenten helpen u graag verder.

Vervanging bij afwezigheid
Is u huishoudhulp afwezig? Ook bij afwezigheid kan u beroep doen op vervanging. Wij zoeken met veel plezier samen met u naar een gepaste oplossing.

MIJN OVEREENKOMST

Voor alle wijzigingen inzake uw contract.

Help! Ik heb geen dienstencheques
Heeft u uw dienstencheques nog niet besteld of kwam de levering te laat? Geen probleem. U valideert gewoonweg de prestatie via onze website.

Opzegging
Wenst u uw contract bij La Belle Maison te beëindigen. Bij La Belle Maison geloven we erin dat we werken met mensen voor mensen. Onze consulenten praten graag met u verder in alle vertrouwen.

Prestatiebetwisting
Wenst u de prestaties of het geleverd werk van uw huishoudhulp te betwisten. Bij La Belle Maison is onze leuze kristalhelder. “Hetgeen we bij ons thuis verwachten, dat willen we minimaal aanbieden aan elke klant op een professionele wijze”.

Opgelet!: ‘Te’ vervallen dienstencheques
Mits betalingen via dienstencheques een federaal gesubsidieerd systeem is, mogen wij ons niet uitspreken over de geldigheid van uw dienstencheques. Heeft een u probleem met uw cheques? Wendt u rechtstreeks tot Sodexo! Meer weten

Handige documenten:

La Belle Maison: Verklaring Ontbrekende Dienstencheques

La Belle Maison: Verklaring Van Afwezigheid

La Belle Maison: Bezit van huissleutel – 2016

Sodexo: Werken met Dienstencheques – 2016

Onze partners

 • Radio FG

  Met Radio FG brengen we ons huishouden iets dichter bij jou. Dit via pittige radiospots en leuke campagnes. Kortom een partner als muziek in onze oren.

 • De Roze Doos

  Het huishouden kan zeer intensief zijn. Zeker tijdens een zwangerschap. Samen met De Roze doos bedachten wij het ideale geschenk voor hun babyborrel: meer ademruimte en alle tijd voor hun kind.

 • ATV

  Met ATV wensen we ons BVschap iets bekender te maken via jouw beeldbuis. Poetshulp nodig met dienstencheques? Wie weet ook binnenkort digitaal op aanvraag via jou TV.

 • KonceptuniT

  Met KonceptuniT garanderen we een digitale weg naar elke gebruiker. Kortweg een minimalistisch design in een spannende en boeiende ervaring. En al dit aangepast aan jouw browser.

Wist je dat:

VASTE HUISHOUDHULP VOOR AL JE TAKEN

POETSEN

Dweilen, schrobben, schuren, stofzuigen, tot bv het verwijderen van spinnenwebben achter je verwarming. Buiten stof zijn er zoveel meer redenen voor een grondige schoonmaak. Een schoongemaakte kamer ziet er niet enkel mooi uit, ze is ook gezond en hygiënisch.

AFSTOFFEN

Stof gaat, staat en kruipt overal. Op je vensterbank, onder je kast tot bv op één van je pas gepolijste familiefoto’s. En ja hoor, ook deze plekken verdienen extra zorg. Haal je huis van onder het stof en profiteer in volle mate van een gezond & hygiënisch huishouden.

OPBLINKEN

Jouw huishouden, dat is jouw handtekening, met respect voor elk detail. Geef toe er is een goede reden dat die vaas net 2 cm naar links staat en die kader rechts boven de muur in perfect contrast hangt met jouw interieur. En gelijk heb je. Daarom hechten we ook aandacht aan de kleinste details. Van het onderhoud van delicate oppervlakken tot en met het opblinken van vingerafdrukvrije tafels en fotokaders. Je zegt het maar!

RAMEN EN DEUREN

Je ramen en deuren zijn als een poort recht naar de ziel van je woning. En geven vaak al snel een eerste indruk van de achterliggende kamer. Je kent het wel: “You only have one chance for a first impression”. Maak dus van blinkende klinken en glasheldere ramen jouw handelsmerk. Een kleine nuance voor net dat beetje meer.

VLOEREN

Een blinkende vloer of een stralend parket. Dat is de opstap naar een huishouden om jaloers op te zijn. Een vloer is veel meer dan een tegel of een plank. Voor ons is het als het eerste raakpunt van heerlijk thuiskomen. Met ander woorden: blinkend, proper en hygiënisch, zelfs op blote voeten.

AFWASSEN / AFWASMACHINE

Ken je dat gevoel. Je komt thuis, je barst van de honger en je hebt inspiratie voor één van je meest sappige creaties. Tijd om aan de slag te gaan. Oeps? Is iemand zijn afwas vergeten? Ai met welke potten ga je nu koken. Van leek, hobbykok tot chef. Wat je ook bent, iedereen geniet mee van een propere en nette keuken.

MAALTIJDEN BEREIDEN

Onze huishoudhulpen kunnen zoveel meer dan enkel ‘kuisen’. Heb je is geen zin om te koken, of ben je zelf niet meer zo vlot in je keuken? Blijf niet op je honger zitten. Zelfs achter jouw fornuis staan ze stevig hun mannetje. Laat het smaken!

DE WAS

Schoonmaken, strijken, poetsen, koken en daarbovenop nog je was. Ook het huishouden kan best intensief zijn. Onder de leuze fris gewassen en vers gestreken geniet jij van steeds propere kleren voor elke dag. Met andere woorden: je was fris gewassen en opgehangen bij thuiskomst, zo simpel kan het zijn!

STRIJKEN

Naast de sleur van de dagelijkse schoonmaak is er ook nog die overvolle wasmand en dat logge strijkijzer. Loopt het stoom je nu al uit de oren? Met La Belle Maison geniet jij van een lege wasmand bij thuiskomst. Je beste outfit fris gewassen, gestreken en opgehangen in je kast? Dat is nu heerlijk thuiskomen!

‘LINNENGOED’ VERVERSEN

Onder het motto “zoveel meer dan een huishoudhulp”, weten wij als geen ander dat elke detail telt. Verse handdoeken in de badkamer, de geur van fris en zuiver beddengoed tot aan het verversen van je wc papier. Fijnzinnige details voor een extra proper en hygiënisch huishouden.

HUISKAMERS VERLUCHTEN

Een gezond en hygiënisch huis dat is nu werkelijk genieten. En toch blijft er een subtiele ruimte voor verbetering. Naast een blinkend huishouden weten onze huishoudhulpen perfect hoe ze elke kamer in jouw woning het best verluchten. Een fris en gezond huis? Dat is net dat kleine beetje meer genieten! 

AFVAL RUIMEN

Vergeet uitpuilende vuilbakken. Onze huishoudhulpen geven ook deze jongens met veel plezier een gepaste make-over. Een gezond en fris aura doorheen heel je huis, zelfs tot in dat emmertje onder de gootsteen in de keuken. Dat is onze garantie voor een hygiënisch en fris huishouden.

BOODSCHAPPEN DOEN

Ben je zelf niet meer goed te been of ben je het gevoel van lege voorraadkasten beu. Onze huishoudhulpen strekken graag de benen en schieten je met veel plezier te hulp. Leg je boodschappenlijstje dus al maar klaar; wij helpen je graag met al je dagdagelijkse aankopen.

UW HUISHOUDEN IN VERTROUWEN

Met onze leuze uw huishouden in vertrouwen weten wij als geen ander dat uw huishoudhulp zoveel meer is dan een zomaar ‘kuisvrouw’. Buiten het aanzicht van een proper en hygiënische woning bieden wij zoveel meer, net dat wat je misschien het blote oog niet ziet.

 

9 REDEN OM HEERLIJK THUIS TE KOMEN

1. HEERLIJK THUISKOMEN

Schoonmaken, strijken, poetsen, koken, … zoveel taken en soms zo weinig tijd. Wanneer kwam jij nog eens thuis en ben je recht in je zetel geploft? Stel je voor: geen afwas, geen strijk, geen stof, verse lakens en een gezond en fris huishouden. En dit voor jou, je gezin en al je vrienden. Geef toe, dat is nu toch werkelijk heerlijk thuiskomen.

Untitled-1 copy

Untitled-1 copy

2. PROPER HUISHOUDEN VOOR JEZELF EN AL JE VRIENDEN

Ken je dat gevoel? Je wilt je vrienden uitnodigen maar je hebt zelf eerst nog zoveel werk in het huishouden. Opruimen, stofzuigen, afwassen, de badkamer reinigen, het toilet, …. niet het beste scenario. Je vrienden afbellen dan? Dat is geen optie. Met La Belle Maison is je huishouden om jaloers op te zijn. Welkom thuis!

3. DIE EXTRA BOOST VOOR JOU EN JE RELATIE

Wist je dat de meest simpele huishoudelijke taken vaak de grondreden of aanstoot zijn voor de meest banale ruzies? Waarom je avond slecht doorbrengen als je kan investeren in een vaste huishoudhulp? Geniet van wat echt belangrijk is. En haal je relatie van onder het stof.

Untitled-1 copy

Untitled-1 copy

4. EEN HYGIËNISCHE EN GEZONDE OMGEVING

Buiten het aanzicht van een glanzend oppervlak gaat er zoveel meer schuil achter een proper en glimmend huishouden, net dat wat je met het blote oog niet ziet. Maak je huishouden om op te eten en geniet elke dag van frisse en propere kamers. Daarbij een schoongemaakte kamer ziet er niet enkel mooi uit, ze is ook gezond en hygiënisch.

5. FRIS GEWASSEN EN VERS GESTREKEN

Naast de sleur van de dagelijkse schoonmaak is er ook nog die overvolle wasmand en dat logge strijkijzer. Loopt het stoom je nu al uit de oren? Met La Belle Maison geniet jij van een lege wasmand bij thuiskomst. Je beste outfit fris gewassen, gestreken en opgehangen in je kast? Dat is nu heerlijk thuiskomen!

Untitled-1 copy

Untitled-1 copy

6. OPGEBLONKEN EN BLINKENDE HUISKAMERS

Een gezond en hygiënisch huis, dat is nu werkelijk genieten. En toch is er nog extra ruimte voor die subtiele details. Een blinkende vloer, afgestofte vensterbanken, vingerafdrukvrije tafels en niet te vergeten die zorgvuldig gepolijste familiefoto’s. Net dat kleine extraatje om jouw huishouden dat klein beetje meer te laten stralen.

7. JE KEUKEN GEBRUIKSKLAAR VOOR AL JE CREATIES

Van leek, hobbykok tot chef. Wat je ook bent, iedereen geniet mee van een propere en nette keuken. Geen afwas, geen vaat en alle ruimte voor je meest sappige creaties. Simpelweg een keuken gebruiksklaar voor al jouw creativiteit. Laat het smaken!

Untitled-1 copy

Untitled-1 copy

8. EEN ‘PERFECTE’ WORKLIFE BALANCE

Wassen, strijken, koken, poetsen, … zoveel taken en zo weinig tijd. En dit in combinatie met je werk. Best een slopende opdracht. Laat je huishouden geen rem zijn op je eigen carrière. En geef zowel jezelf als je werk meer ademruimte. Geef toe: een professionele huishoudhulp, dat is zoveel meer dan een ‘kuisvrouw’.

9. DAT EXTRA MOMENTJE VOOR JEZELF!

Vergeet even die dagelijkse huishoudelijke sleur en geniet van wat voor jou echt belangrijk is. Fris gewassen en vers gestreken, opgeblonken en nette huiskamers. En extra ademruimte voor jou, je gezin en al je vrienden. Wat je met je tijd hiernaast nog doet?  Dat weet jij vast en zeker iets beter. Wat je ook doet. Geniet ervan!

Untitled-1 copy

ZOVEEL MEER DAN EEN HUISHOUDHULP

Zoveel meer dan een huishoudhulp

 • Een vaste huishoudhulp voor al je huishoudelijke taken
 • Je bent verzekerd tegen schade en ongevallen
 • In geval van afwezigheid, steeds vervanging mogelijk
 • Geen extra dossiers- of verplaatsingskosten
 • Steevast gescreende & opgeleide huishoudhulpen
  Met dienstencheques slechts €6,30 per uur na fiscale aftrek
 • Geen wachtlijsten
 • Dat extra momentje voor jou en je gezin en al je vrienden

 • Als we woensdags thuiskomen ruikt het huis altijd fris. Oh Elke. We zouden je niet meer kunnen missen!
 • Ik wil nog even zeggen dat ik heel tevreden ben over jullie diensten en mijn huishoudhulp. Ik zou mijn huishoudhulp niet meer kunnen missen. Het is zo fijn thuiskomen in een proper huis!!!
 • In het begin was ik zeer wantrouwig. Je woning openstellen voor iemand… Maar gelukkig heb ik wel nu uitstekende poetsvrouw. Alicia, je bent een schat!

 • Ik ben wat ouder en vroeger was mijn huishouden extra moeilijk.
  Gelukkig heb ik de hulp van Agnieska. Ze maakt mijn week steeds goed.
  Oh Agnieska! Nen dikke merci, ik zou u echt niet meer kunnen missen.

 • Ik ben heel de dag weg maar bij mij thuis is echt alles netjes in orde. Van de was tot aan de boodschappen; heerlijk, zo’n tweede vrouw in huis!

 • Wij zijn wel heel erg tevreden over haar, ze doet het echt geweldig!