Openingsuren

03-233.33.80
Maandag – vrijdag: 10u – 18u
Franklin Rooseveltplaats 1a – Antwerpen

Erkenningsnummer

Erkenningsnummer dienstencheques:
04347 -Sodexo/RVA

KBO

KBO-nummer: 0460 30.74.61

MIJN VRAAG

 

Heeft u een vraag? Contacteer ons!

Algemene vragen / Vrijblijvende informatie
Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend informatie. Wij helpen u met veel plezier verder.

MIJN PLANNING

 

Voor alle wijzigingen inzake uw planning.

Mijn contractuele uren wijzigen
Wenst u de contractuele uren van uw huishoudhulp te wijzigen – meer of minder te laten werken – wij staan u graag te woord.

Afwijkende uren huishoudhulp melden
Inzake personeelsadministratie zijn wij verplicht onder toezicht van de RVA de uren van uw huishoudhulp te registreren. Dit voor u en zijn/haar veiligheid.

Melding van afwezigheid / Vakantie doorgeven
Gaat u met vakantie of wenst u graag uw afwezigheid door te geven. Wij registreren dit met veel plezier in onze planning. Let op: voor planningsdoeleinden is het belangrijk dat u dit tijdig doorgeeft – ’binnen de 14 dagen’ – op deze manier kunnen wij vlot de planning aanpassen en zijn er geen misverstanden inzake dienstencheques.

Nieuwe huishoudhulp
Bij La Belle Maison is onze leuze kristalhelder. “Hetgeen we bij ons thuis verwachten, dat willen we minimaal aanbieden aan elke klant op een professionele wijze”. Ons aanbod in lijn met uw wensen. Onze consulenten helpen u graag verder.

Vervanging bij afwezigheid
Is u huishoudhulp afwezig? Ook bij afwezigheid kan u beroep doen op vervanging. Wij zoeken met veel plezier samen met u naar een gepaste oplossing.

MIJN OVEREENKOMST

 

Voor alle wijzigingen inzake uw contract.

Help! Ik heb geen dienstencheques
Heeft u uw dienstencheques nog niet besteld of kwam de levering te laat? Geen probleem. U valideert gewoonweg de prestatie via onze website.

Opzegging
Wenst u uw contract bij La Belle Maison te beëindigen. Bij La Belle Maison geloven we erin dat we werken met mensen voor mensen. Onze consulenten praten graag met u verder in alle vertrouwen.

Prestatiebetwisting
Wenst u de prestaties of het geleverd werk van uw huishoudhulp te betwisten. Bij La Belle Maison is onze leuze kristalhelder. “Hetgeen we bij ons thuis verwachten, dat willen we minimaal aanbieden aan elke klant op een professionele wijze”.

Opgelet!: ‘Te’ vervallen dienstencheques
Mits betalingen via dienstencheques een federaal gesubsidieerd systeem is, mogen wij ons niet uitspreken over de geldigheid van uw dienstencheques. Heeft een u probleem met uw cheques? Wendt u rechtstreeks tot Sodexo! Meer weten

Handige documenten:

La Belle Maison: Verklaring Ontbrekende Dienstencheques

La Belle Maison: Verklaring Van Afwezigheid

La Belle Maison: Bezit van huissleutel – 2016

Sodexo: Werken met Dienstencheques – 2016

 

Onze partners

 • Radio FG

  Met Radio FG brengen we ons huishouden iets dichter bij jou. Dit via pittige radiospots en leuke campagnes. Kortom een partner als muziek in onze oren.

 • De Roze Doos

  Het huishouden kan zeer intensief zijn. Zeker tijdens een zwangerschap. Samen met De Roze doos bedachten wij het ideale geschenk voor hun babyborrel: meer ademruimte en alle tijd voor hun kind.

 • ATV

  Met ATV wensen we ons BVschap iets bekender te maken via jouw beeldbuis. Poetshulp nodig met dienstencheques? Wie weet ook binnenkort digitaal op aanvraag via jou TV.

 • KonceptuniT

  Met KonceptuniT garanderen we een digitale weg naar elke gebruiker. Kortweg een minimalistisch design in een spannende en boeiende ervaring. En al dit aangepast aan jouw browser.

 

Wist je dat:

VASTE HUISHOUDHULP VOOR AL JE TAKEN
9 REDEN OM HEERLIJK THUIS TE KOMEN
ZOVEEL MEER DAN EEN HUISHOUDHULP

 • Als we woensdags thuiskomen ruikt het huis altijd fris. Oh Elke. We zouden je niet meer kunnen missen!
 • Ik wil nog even zeggen dat ik heel tevreden ben over jullie diensten en mijn huishoudhulp. Ik zou mijn huishoudhulp niet meer kunnen missen. Het is zo fijn thuiskomen in een proper huis!!!
 • In het begin was ik zeer wantrouwig. Je woning openstellen voor iemand… Maar gelukkig heb ik wel nu uitstekende poetsvrouw. Alicia, je bent een schat!

 • Ik ben wat ouder en vroeger was mijn huishouden extra moeilijk.
  Gelukkig heb ik de hulp van Agnieska. Ze maakt mijn week steeds goed.
  Oh Agnieska! Nen dikke merci, ik zou u echt niet meer kunnen missen.

 • Ik ben heel de dag weg maar bij mij thuis is echt alles netjes in orde. Van de was tot aan de boodschappen; heerlijk, zo’n tweede vrouw in huis!

 • Wij zijn wel heel erg tevreden over haar, ze doet het echt geweldig!