Je kent het wel…

Ook nood aan wat extra ademruimte?!

Krijg 50% korting op je eerste 155 dienstencheques! Vond jij één van onze kortings-/actiecodes in nieuwslijn, dan krijg jij 50% korting op de aankoop van je eerste 155 dienstencheques! Ja, 155 dienstencheques dat is bijvoorbeeld een vaste huishoudhulp bij jou thuis; voor 4u per week gedurende 38 weken lang. En dit voor slechts € 4,5 i.p.v. € 9 per uur!

Een leven zonder al te veel stress dat begint bij een stressvrij huis. Meer weten?
Ontdek zelf wat een huishoudhulp betekent in jouw leven! – Lees onze 9 tips voor een gezondere worklife-balance.

50% kortingActievoorwaardenHoe ga ik aan de slagStart huishoudhulpFAQ!

9 TIPS VOOR EEN 'GEZONDERE' WORK-LIFE BALANCE!

1. KOM ZORGELOOS THUIS IN EEN PROPER HUIS

Het beste medicijn tegen een burn-out? Dat is geen stress achter je eigen voordeur. Maak van je huis een oase van rust en kom steeds zorgeloos thuis in een proper huis. Stel je voor: geen afwas, geen strijk, geen stof, verse lakens en een gezond en fris huishouden. Geef toe, dat is toch heerlijk thuiskomen.

screenshot.14

2. MAAK TIJD VOOR DINGEN DIE JIJ BELANGRIJK VINDT

Je werk, je gezin, je vrienden, je hobby's en dit combineren met je huishouden? Ja ook het leven achter jou voordeur kan best extra stressvol zijn. Schoonmaken, strijken, poetsen, noem het maar op. Zeg nu is eerlijk, wanneer kwam jij nog is thuis en maakte je tijd voor wat voor jou echt belangrijk is? Je batterijen opladen dat doe je best door voldoende tijd te maken voor dingen waar jij extra energie uithaalt! Durf jezelf wat extra ademruimte te gunnen ook achter je eigen voordeur!

3. GEEF JE RELATIE WAT MEER ZUURSTOF

Wist je dat de meest simpele huishoudelijke taken al vaak de grondreden of aanstoot zijn voor de meest banale ruzies? Denk maar bijvoorbeeld aan die momenten van die overvolle vaatwasmachine, de ontbijtkruimels van vanmorgen of die net niet opgeruimde beloofde woonkamer. Maak van je huishouden geen extra stressfactor en geniet van wat echt belangrijk is. Je relatie bijvoorbeeld. Zet dat wijntje al maar fris, deze is op jouw gezondheid! 

4. INVESTEER IN EEN ZORGELOZE NACHTRUST

Het is midden in de nacht en je gedachten malen door je hoofd; een nachtelijke kwelling die vaak ontstaat omdat je je zorgen maakt. Helaas heeft het geen zin om gehaast en opgejaagd te gaan slapen. Je onderschat het misschien snel maar ook de stress van je eigen huishouden is soms zwaarder dan je denkt. Een zorgeloze nacht dat doet nu éénmaal wonderen voor jezelf, je gemoedstoestand en misschien ook wel je carrière! Slaapzacht!

5. HAAL HET BESTE UIT JE EIGEN CARRIERE

Het geheim van een gezonde work-life balance dat is een gezond evenwicht tussen je gezin, je vrienden, je vrije tijd en jezelf. Als je nu éénmaal veel wilt doen dan is het belangrijk dat je voldoende energie hebt! Zoek een plek waar jij je batterijen volledig kan opladen. En waar vindt je die beter dan achter je eigen voordeur. Maak van je huishouden een oase van rust, zodat jij jezelf terug kan focussen op wat jij echt belangrijk vindt!

6. PAS OP VOOR DE MEEST SIERLIJKE VERSIE VAN JEZELF

Onderdrukken van je emoties werkt bijna nooit: ze blijven altijd - onbewust - invloed uitoefenen. Stress kan de controle over je eigen emoties snel dwarsbomen, zelfs milde stress is hier toe in staat. Let op voor de meeste prikkelbare versie van jezelf en laat je emoties geen vat hebben op je privéleven of je carrière. Een beetje meer stabiliteit alstublieft? Dat begint bij jouw thuis!

7. VERMIJD 'HUISHOUD'STRESS ACHTER JE EIGEN VOORDEUR

Of het nu een kast is die dringend opgeruimd moet worden, een living die je beter even stofzuigt of een badkamer die een kleine schrobbeurt verdient: tegen sommige huishoudelijke taakjes kijk je op als tegen de Himalaya, en alleen de gedachte eraan kan je al verlammen. Zorgt jouw huishouden voor grijze haren? Dan is misschien onze beste anti-rimpel crème een vaste huishoudhulp bij jouw thuis!

8. EET GEZOND EN LEKKER BIJ JOUW THUIS

Eten? Ja eten! Een gezonde voeding ligt éénmaal vaak aan de basis van een stabiele work-life balance. In onze moderne samenleving is prestatiedruk tegenwoordig zo hoog, dat niemand nog ontsnapt aan enige vorm van stress! Maak tijd voor een gezonde maaltijd en geniet met een vaste huishoudhulp steeds van een proper en nette keuken! Simpelweg een keuken gebruiksklaar voor al jouw creativiteit. Laat het smaken!

9. ZIN IN WAT EXTRA ADEM RUIMTE?

Hoogtijd om tot rust komen, lekker te genieten van het leven en vooral nog is zorgeloos op je eigen bank helemaal "Zen" te worden. Je hebt gelijk, het huishouden runnen is niet altijd even leuk of gemakkelijk. Je hebt meer dingen aan je hoofd. Met een vaste huishoudhulp maak jij gewoon tijd; voor wat voor jou echt belangrijk is. Wat jij hiernaast nog wil doen? Dat weet jij vast en zeker iets beter! Maar wat je ook doet, geniet ervan! aaahhhh dat is nu nog is heeeeeerrrllijk thuiskomen!

ONZE HUISHOUDHULPEN MOGEN ZOWEL BINNEN-
ALS BUITENHUIS INGESCHAKELD WORDEN

 • Schoonmaken (stofzuigen, schuren, dweilen, …)
 • Afwassen
 • Bereiden van maaltijden
 • Boodschappen
 • Klein verstelwerk
 • Linnengoed verversen
 • Ramen
 • Wassen en Strijken

Deze diensten kunnen enkel uitgevoerd worden door werknemers aangeworven in bedrijven erkend in het kader van het dienstenchequessysteem.
Ons erkenningsnummer: 04347

Diensten1

 • Als we woensdags thuiskomen ruikt het huis altijd fris. Oh Elke. We zouden je niet meer kunnen missen!
 • Ik wil nog even zeggen dat ik heel tevreden ben over jullie diensten en mijn huishoudhulp. Ik zou mijn huishoudhulp niet meer kunnen missen. Het is zo fijn thuiskomen in een proper huis!!!
 • In het begin was ik zeer wantrouwig. Je woning openstellen voor iemand… Maar gelukkig heb ik wel nu uitstekende poetsvrouw. Alicia, je bent een schat!

 • Ik ben wat ouder en vroeger was mijn huishouden extra moeilijk.
  Gelukkig heb ik de hulp van Agnieska. Ze maakt mijn week steeds goed.
  Oh Agnieska! Nen dikke merci, ik zou u echt niet meer kunnen missen.

 • Ik ben heel de dag weg maar bij mij thuis is echt alles netjes in orde. Van de was tot aan de boodschappen; heerlijk, zo’n tweede vrouw in huis!

 • Wij zijn wel heel erg tevreden over haar, ze doet het echt geweldig!