Een vaste huishoudhulp voor één dienstencheque per uur

Uw wensen in lijn met ons aanbod! Meer weten?
Neem contact op met onze consulenten.

 

Ons aanbod in een notendop

OnsAanbod_Active-01Dweilen, schrobben, schuren, stofzuigen, tot bv het verwijderen van spinnenwebben achter je verwarming. Buiten stof zijn er zoveel meer redenen voor een grondige schoonmaak. Een schoongemaakte kamer ziet er niet enkel mooi uit, ze is ook gezond en hygiënisch.

OnsAanbod_Active-02Stof gaat, staat en kruipt overal. Op je vensterbank, onder je kast tot bv op één van je pas gepolijste familiefoto’s. En ja hoor, ook deze plekken verdienen extra zorg. Haal je huis van onder het stof en profiteer in volle mate van een gezond & hygiënisch huishouden.

OnsAanbod_Active-03Jouw huishouden, dat is jouw handtekening, met respect voor elk detail. Geef toe er is een goede reden dat die vaas net 2 cm naar links staat en die kader rechts boven de muur in perfect contrast hangt met jouw interieur. En gelijk heb je. Daarom hechten we ook aandacht aan de kleinste details. Van het onderhoud van delicate oppervlakken tot en met het opblinken van vingerafdrukvrije tafels en fotokaders. Je zegt het maar!

OnsAanbod_Active-04Je ramen en deuren zijn als een poort recht naar de ziel van je woning. En geven vaak al snel een eerste indruk van de achterliggende kamer. Je kent het wel: “You only have one chance for a first impression”. Maak dus van blinkende klinken en glasheldere ramen jouw handelsmerk. Een kleine nuance voor net dat beetje meer.

OnsAanbod_Active-05Een blinkende vloer of een stralend parket. Dat is de opstap naar een huishouden om jaloers op te zijn. Een vloer is veel meer dan een tegel of een plank. Voor ons is het als het eerste raakpunt van heerlijk thuiskomen. Met ander woorden: blinkend, proper en hygiënisch, zelfs op blote voeten.

OnsAanbod_Active-06Ken je dat gevoel. Je komt thuis, je barst van de honger en je hebt inspiratie voor één van je meest sappige creaties. Tijd om aan de slag te gaan. Oeps? Is iemand zijn afwas vergeten? Ai met welke potten ga je nu koken. Van leek, hobbykok tot chef. Wat je ook bent, iedereen geniet mee van een propere en nette keuken.

OnsAanbod_Active-07Onze huishoudhulpen kunnen zoveel meer dan enkel ‘kuisen’. Heb je is geen zin om te koken, of ben je zelf niet meer zo vlot in je keuken? Blijf niet op je honger zitten. Zelfs achter jouw fornuis staan ze stevig hun mannetje. Laat het smaken!

OnsAanbod_Active-08Schoonmaken, strijken, poetsen, koken en daarbovenop nog je was. Ook het huishouden kan best intensief zijn. Onder de leuze fris gewassen en vers gestreken geniet jij van steeds propere kleren voor elke dag. Met andere woorden: je was fris gewassen en opgehangen bij thuiskomst, zo simpel kan het zijn!

OnsAanbod_Active-09Naast de sleur van de dagelijkse schoonmaak is er ook nog die overvolle wasmand en dat logge strijkijzer. Loopt het stoom je nu al uit de oren? Met La Belle Maison geniet jij van een lege wasmand bij thuiskomst. Je beste outfit fris gewassen, gestreken en opgehangen in je kast? Dat is nu heerlijk thuiskomen!

OnsAanbod_Active-10Onder het motto “zoveel meer dan een huishoudhulp”, weten wij als geen ander dat elke detail telt. Verse handdoeken in de badkamer, de geur van fris en zuiver beddengoed tot aan het verversen van je wc papier. Fijnzinnige details voor een extra proper en hygiënisch huishouden.

OnsAanbod_Active-11Een gezond en hygiënisch huis dat is nu werkelijk genieten. En toch blijft er een subtiele ruimte voor verbetering. Naast een blinkend huishouden weten onze huishoudhulpen perfect hoe ze elke kamer in jouw woning het best verluchten. Een fris en gezond huis? Dat is net dat kleine beetje meer genieten!

OnsAanbod_Active-12Vergeet uitpuilende vuilbakken. Onze huishoudhulpen geven ook deze jongens met veel plezier een gepaste make-over. Een gezond en fris aura doorheen heel je huis, zelfs tot in dat emmertje onder de gootsteen in de keuken. Dat is onze garantie voor een hygiënisch en fris huishouden.

OnsAanbod_Active-13Ben je zelf niet meer goed te been of ben je het gevoel van lege voorraadkasten beu. Onze huishoudhulpen strekken graag de benen en schieten je met veel plezier te hulp. Leg je boodschappenlijstje dus al maar klaar; wij helpen je graag met al je dagdagelijkse aankopen.

OnsAanbod_Active-14Met onze leuze uw huishouden in vertrouwen weten wij als geen ander dat uw huishoudhulp zoveel meer is dan een zomaar ‘kuisvrouw’. Buiten het aanzicht van een proper en hygiënische woning bieden wij zoveel meer, net dat wat je misschien het blote oog niet ziet.

9 Redenen om heerlijk thuis te komen

1. HEERLIJK THUISKOMEN

Je kent het wel.. je werk, je gezin, je vrienden, je hobby’s, en dit allemaal combineren met je huishouden. Zeg nu is eerlijk: wanneer kwam jij nog eens thuis en ben je na je werk nog eens recht in je zetel geploft? Inderdaad; de dag is soms gewoon veel te kort. Gun jezelf wat extra ademruimte. En maak tijd voor wat voor jou echt belangrijk is! Dankzij een vaste huishoudhulp geniet jij van een proper en net huishouden, voor jezelf, je gezin en al je vrienden. En dit voor elke gelegenheid. Geef toe: dat is nu toch heerlijk thuiskomen!

Als ik thuis kom, dan kom ik steeds thuis in een proper en net huis! Zalig gewoon! – Dries

Heerlijk thuiskomen - Schoonmaken, strijken, poetsen, zoveel te doen..! Maar zo weinig tijd. Ja, het huishouden brengt soms wat extra stress mee. En dit geldt ook voor jou relatie. Zeg nu is eerlijk?: wanneer kwam jij nog eens thuis en maakte je tijd; voor wat voor jou echt belangrijk is? Gun jezelf wat extra ademruimte en profiteer steeds ten volle van hygiënische en gezonde kamers. Simpelweg een proper en net huishouden, voor jezelf, je gezin en al je vrienden. En dit voor elke gelegenheid. Dat is nu heerlijk thuiskomen.

 

Een proper huishouden voor jou en al je vrienden - Ken je dat gevoel? Je wilt je vrienden uitnodigen maar je hebt zelf eerst nog zoveel werk in het huishouden. Opruimen, stofzuigen, afwassen, de badkamer reinigen, het toilet, …. niet het beste scenario. Je vrienden afbellen dan? Dat is geen optie. Met La Belle Maison is je huishouden om jaloers op te zijn. Welkom thuis!

 

2. PROPER HUISHOUDEN VOOR JEZELF EN AL JE VRIENDEN

Ken je dat gevoel? Je wilt je vrienden uitnodigen maar je hebt zelf nog zoveel werk in het huishouden. Opruimen, stofzuigen, afwassen, de badkamer reinigen, het toilet, …. niet het beste scenario… Je vrienden afbellen dan? Dat is geen optie! Met La Belle Maison is je huishouden om jaloers op te zijn. Welkom thuis!

Vroeger ging ik echt soms als een bezetene te keer om na mijn werk mijn huishouden op orde te krijgen. Echt erg soms. Maar nu, laat ze maar komen ik ben klaar voor elke gelegenheid! – Karen

3. DIE EXTRA BOOST VOOR JOU EN JE RELATIE

Wist je dat de meest simpele huishoudelijke taken vaak de grondreden of aanstoot zijn voor de meest banale ruzies? Waarom je avond slecht doorbrengen als je kan investeren in een vaste huishoudhulp? Laat je huishouden geen rem zijn en maak dit keer ruimte van wat voor jou echt belangrijk is; je relatie bijvoorbeeld. Zet dat wijntje al maar fris, deze is op jouw gezondheid! Santé!

Er zijn echt tijden geweest dat ik mijn man soms …..!!! Oh die ruzies over de afwas en onze badkamer of om dan nog maar te zwijgen over dat je geen aanrecht met een schuurspons kuist; wat een tijd! Maar zoetje, het huishouden is misschien niet uw ding, maar ik zie u graag! – Martha

Die extra boost voor je relatie - Wist je dat de meest simpele huishoudelijke taken vaak de grondreden of aanstoot zijn voor de meest banale ruzies? Waarom je avond slecht doorbrengen als je kan investeren in een vaste huishoudhulp? Geniet van wat echt belangrijk is. En haal je relatie van onder het stof.

Een hygiënische en gezonde omgeving - Buiten het aanzicht van een glanzend oppervlak gaat er zoveel meer schuil achter een proper en glimmend huishouden, net dat wat je met het blote oog niet ziet. Maak je huishouden om op te eten en geniet elke dag van frisse en propere kamers. Daarbij een schoongemaakte kamer ziet er niet enkel mooi uit, ze is ook gezond en hygiënisch.

4. EEN HYGIËNISCHE EN GEZONDE OMGEVING

Buiten het aanzicht van een glanzend oppervlak gaat er zoveel meer schuil achter een proper en glimmend huishouden, net dat wat je met het blote oog niet ziet. Maak je huishouden om op te eten en geniet elke dag van frisse en propere kamers. Daarbij een schoongemaakte kamer ziet er niet enkel mooi uit, ze is ook gezond en hygiënisch.

Als we vrijdag thuiskomen, ruikt het altijd lekker fris dankzij ons Sylvia. Bedankt Sylvia, we zouden je echt niet meer kunnen missen! – Stef

5. FRIS GEWASSEN EN VERS GESTREKEN

Naast de sleur van de dagelijkse schoonmaak is er ook nog die overvolle wasmand en dat logge strijkijzer. Loopt het stoom je nu al uit de oren? Met La Belle Maison geniet jij gewoonweg van een lege wasmand bij thuiskomst. Je beste outfit fris gewassen, gestreken en opgehangen in je kast? Dat is nu heerlijk thuiskomen!

Mijn strijk ligt bij mij thuis netjes opgevouwen klaar, vanaf ik thuis kom. Ik mag altijd op steeds perfect gestreken hemden rekenen. Bedankt Amina. Je doet je werk super goed! – Eddy

Fris gewassen en vers gestreken - Naast de sleur van de dagelijkse schoonmaak is er ook nog die overvolle wasmand en dat logge strijkijzer. Loopt het stoom je nu al uit de oren? Met La Belle Maison geniet jij van een lege wasmand bij thuiskomst. Je beste outfit fris gewassen, gestreken en opgehangen in je kast? Dat is nu heerlijk thuiskomen!

Opgeblonken en blinkende huiskamers - Een gezond en hygiënisch huis, dat is nu werkelijk genieten. En toch is er nog extra ruimte voor die subtiele details. Een blinkende vloer, afgestofte vensterbanken, vingerafdrukvrije tafels en niet te vergeten die zorgvuldig gepolijste familiefoto’s. Net dat kleine extraatje om jouw huishouden dat klein beetje meer te laten stralen.

6. OPGEBLONKEN EN BLINKENDE HUISKAMERS

Een gezond en hygiënisch huis, dat is nu werkelijk genieten. En toch is er nog extra ruimte voor die subtiele details. Een blinkende vloer, afgestofte vensterbanken, vingerafdrukvrije tafels en niet te vergeten die zorgvuldig gepolijste familiefoto’s; een subtiel detail, voor een wereld van verschil!

Het is echt zoveel leuker om nu mijn vriendinnen te ontvangen! En iedereen die mij altijd vraagt, maar hoe doe jij dat nu je huishouden. Ze moesten is weten! Bedankt La Belle Maison! – Betty’

7. JE KEUKEN GEBRUIKSKLAAR VOOR AL JE CREATIES

Van leek, hobbykok tot chef. Wat je ook bent, iedereen geniet mee van een propere en nette keuken. Geen afwas, geen vaat en alle ruimte voor je meest sappige creaties. Simpelweg een keuken gebruiksklaar voor al jouw creativiteit. Laat het smaken!

Als fervente hobbykok duik ik als ik thuiskom rechtstreeks in mijn keuken. Vroeger moest ik deze eerst nog opruimen en nu is deze steeds gebruiksklaar voor elke maaltijd! Heerlijk! – Bart

Je keuken gebruiksklaar voor alle je creaties - Van leek, hobbykok tot chef. Wat je ook bent, iedereen geniet mee van een propere en nette keuken. Geen afwas, geen vaat en alle ruimte voor je meest sappige creaties. Simpelweg een keuken gebruiksklaar voor al jouw creativiteit. Laat het smaken!

Een perfecte worklife balance - Wassen, strijken, koken, poetsen, … zoveel taken en zo weinig tijd. En dit in combinatie met je werk. Best een slopende opdracht. Laat je huishouden geen rem zijn op je eigen carrière. En geef zowel jezelf als je werk meer ademruimte. Geef toe: een professionele huishoudhulp, dat is zoveel meer dan een ‘kuishulp’.

8. EEN ‘PERFECTE’ WORKLIFE BALANCE

Wassen, strijken, koken, poetsen, … zoveel taken en zo weinig tijd. En dit in combinatie met je werk; best een slopende opdracht. Je kent het wel: een dag is soms gewoonweg veel te kort. Maak van je huishouden geen extra stressfactor. Creëer wat extra ademruimte voor jezelf, want eerlijk? Een vaste huishoudhulp, dat is zoveel meer dan een ‘kuishulp’.

Met Jana is mijn huis altijd piekfijn in orde. Ik ben heel de dag weg maar thuis is alles steeds netjes. Soms gaat ze zelfs naar de winkel of doet mijn was, dingen die ik steeds vergeet. Zalig, een tweede vrouw in huis! – Marianne

9. DAT EXTRA MOMENTJE VOOR JEZELF!

Vergeet even die dagelijkse huishoudelijke sleur. Met een vaste huishoudhulp maak jij gewoon tijd voor wat voor jou echt belangrijk is. Fris gewassen en vers gestreken kleren, opgeblonken en nette huiskamers en extra ruimte voor jezelf, je gezin en al je vrienden. Wat jij hiernaast nog wil doen? Dat weet jij vast en zeker iets beter! Maar wat je ook doet, geniet ervan! aaahhhh dat is nu nog is heeeeeerrrllijk thuiskomen!

Wil jij ook je huishoudhulp op een originele manier bedanken? Vertel ons dan hoe jouw huishoudhulp jou het leven makkelijker maakt! Mail naar: hello@poetshulpnodig.be. En wie weet verschijnt ook jouw verhaal binnenkort op onze website! – La Belle Maison

Dat extra moment voor jezelf! - Vergeet even die dagelijkse huishoudelijke sleur en geniet van wat voor jou echt belangrijk is. Dankzij La Belle Maison maak jij dit keer tijd; voor wat voor jou echt belangrijk is. Fris gewassen en vers gestreken, opgeblonken en nette huiskamers. En extra ademruimte voor jou, je gezin en al je vrienden. Wat je met je tijd hiernaast nog doet? Dat weet jij vast en zeker iets beter. Wat je ook doet. Geniet ervan!

Doe het zelf gids

Sta je liever je eigen mannetje in het huishouden? Geen probleem. Ook dan helpen we jou met alle plezier.

Ontdek een fris, proper en hygiënisch huishouden in maar enkele stappen.

Niet overtuigd? Neem gerust contact op. Dan bekijken we samen met jou hoe we ook jou leven net dat ietsje luchtiger kunnen maken.

Zoveel meer dan een huishoudhulp

 • Een vaste huishoudhulp voor al je huishoudelijke taken
 • Je bent verzekerd tegen schade en ongevallen
 • In geval van afwezigheid, vervanging indien mogelijk
 • Geen extra dossiers- of verplaatsingskosten
 • Steevast gescreende & opgeleide huishoudhulpen
 • Met dienstencheques slechts €6,30 per uur na fiscale aftrek
 • Geen wachtlijsten
 • Dat extra momentje voor jezelf, je gezin en al je vrienden

 • Als we woensdags thuiskomen ruikt het huis altijd fris. Oh Elke. We zouden je niet meer kunnen missen!
 • Ik wil nog even zeggen dat ik heel tevreden ben over jullie diensten en mijn huishoudhulp. Ik zou mijn huishoudhulp niet meer kunnen missen. Het is zo fijn thuiskomen in een proper huis!!!
 • In het begin was ik zeer wantrouwig. Je woning openstellen voor iemand… Maar gelukkig heb ik wel nu uitstekende poetsvrouw. Alicia, je bent een schat!

 • Ik ben wat ouder en vroeger was mijn huishouden extra moeilijk.
  Gelukkig heb ik de hulp van Agnieska. Ze maakt mijn week steeds goed.
  Oh Agnieska! Nen dikke merci, ik zou u echt niet meer kunnen missen.

 • Ik ben heel de dag weg maar bij mij thuis is echt alles netjes in orde. Van de was tot aan de boodschappen; heerlijk, zo’n tweede vrouw in huis!

 • Wij zijn wel heel erg tevreden over haar, ze doet het echt geweldig!