1

Durf meer te genieten!

Wanneer kwam jij nog is thuis en maakte je tijd voor wat voor jou echt belangrijk is? Schoonmaken, strijken, poetsen, zoveel te doen..! Maar zo weinig tijd. Ja, het huishouden brengt soms wat extra stress mee. En dit geldt ook voor jouw relatie. Zeg neen tegen al die huishoudstress. En kom vanaf nu thuis in een proper huis. Met La Belle Maison geniet jij van een gescreende huishoudhulp, voor slechts één dienstencheque per uur.

2

Zoveel meer dan een huishoudhulp

3

Kom gezellig thuis in een fris en proper huis.

OnsAanbod_Active-01Dweilen, schrobben, schuren, stofzuigen, tot bv het verwijderen van spinnenwebben achter je verwarming. Buiten stof zijn er zoveel meer redenen voor een grondige schoonmaak. Een schoongemaakte kamer ziet er niet enkel mooi uit, ze is ook gezond en hygiënisch.

OnsAanbod_Active-02Stof gaat, staat en kruipt overal. Op je vensterbank, onder je kast tot bv op één van je pas gepolijste familiefoto’s. En ja hoor, ook deze plekken verdienen extra zorg. Haal je huis van onder het stof en profiteer in volle mate van een gezond & hygiënisch huishouden.

OnsAanbod_Active-03Jouw huishouden, dat is jouw handtekening, met respect voor elk detail. Geef toe er is een goede reden dat die vaas net 2 cm naar links staat en die kader rechts boven de muur in perfect contrast hangt met jouw interieur. En gelijk heb je. Daarom hechten we ook aandacht aan de kleinste details. Van het onderhoud van delicate oppervlakken tot en met het opblinken van vingerafdrukvrije tafels en fotokaders. Je zegt het maar!

OnsAanbod_Active-04Je ramen en deuren zijn als een poort recht naar de ziel van je woning. En geven vaak al snel een eerste indruk van de achterliggende kamer. Je kent het wel: “You only have one chance for a first impression”. Maak dus van blinkende klinken en glasheldere ramen jouw handelsmerk. Een kleine nuance voor net dat beetje meer.

OnsAanbod_Active-05Een blinkende vloer of een stralend parket. Dat is de opstap naar een huishouden om jaloers op te zijn. Een vloer is veel meer dan een tegel of een plank. Voor ons is het als het eerste raakpunt van heerlijk thuiskomen. Met ander woorden: blinkend, proper en hygiënisch, zelfs op blote voeten.

OnsAanbod_Active-06Ken je dat gevoel. Je komt thuis, je barst van de honger en je hebt inspiratie voor één van je meest sappige creaties. Tijd om aan de slag te gaan. Oeps? Is iemand zijn afwas vergeten? Ai met welke potten ga je nu koken. Van leek, hobbykok tot chef. Wat je ook bent, iedereen geniet mee van een propere en nette keuken.

OnsAanbod_Active-07Onze huishoudhulpen kunnen zoveel meer dan enkel ‘kuisen’. Heb je is geen zin om te koken, of ben je zelf niet meer zo vlot in je keuken? Blijf niet op je honger zitten. Zelfs achter jouw fornuis staan ze stevig hun mannetje. Laat het smaken!

OnsAanbod_Active-08Schoonmaken, strijken, poetsen, koken en daarbovenop nog je was. Ook het huishouden kan best intensief zijn. Onder de leuze fris gewassen en vers gestreken geniet jij van steeds propere kleren voor elke dag. Met andere woorden: je was fris gewassen en opgehangen bij thuiskomst, zo simpel kan het zijn!

OnsAanbod_Active-09Naast de sleur van de dagelijkse schoonmaak is er ook nog die overvolle wasmand en dat logge strijkijzer. Loopt het stoom je nu al uit de oren? Met La Belle Maison geniet jij van een lege wasmand bij thuiskomst. Je beste outfit fris gewassen, gestreken en opgehangen in je kast? Dat is nu heerlijk thuiskomen!

OnsAanbod_Active-10Onder het motto “zoveel meer dan een huishoudhulp”, weten wij als geen ander dat elke detail telt. Verse handdoeken in de badkamer, de geur van fris en zuiver beddengoed tot aan het verversen van je wc papier. Fijnzinnige details voor een extra proper en hygiënisch huishouden.

OnsAanbod_Active-11Een gezond en hygiënisch huis dat is nu werkelijk genieten. En toch blijft er een subtiele ruimte voor verbetering. Naast een blinkend huishouden weten onze huishoudhulpen perfect hoe ze elke kamer in jouw woning het best verluchten. Een fris en gezond huis? Dat is net dat kleine beetje meer genieten!

OnsAanbod_Active-12Vergeet uitpuilende vuilbakken. Onze huishoudhulpen geven ook deze jongens met veel plezier een gepaste make-over. Een gezond en fris aura doorheen heel je huis, zelfs tot in dat emmertje onder de gootsteen in de keuken. Dat is onze garantie voor een hygiënisch en fris huishouden.

OnsAanbod_Active-13Ben je zelf niet meer goed te been of ben je het gevoel van lege voorraadkasten beu. Onze huishoudhulpen strekken graag de benen en schieten je met veel plezier te hulp. Leg je boodschappenlijstje dus al maar klaar; wij helpen je graag met al je dagdagelijkse aankopen.

OnsAanbod_Active-14Met onze leuze uw huishouden in vertrouwen weten wij als geen ander dat uw huishoudhulp zoveel meer is dan een zomaar ‘kuisvrouw’. Buiten het aanzicht van een proper en hygiënische woning bieden wij zoveel meer, net dat wat je misschien het blote oog niet ziet.


4

Goedkoper dan je denkt

Diensten1

Geniet meer met je vaste huishoudhulp voor slechts € 6,30 per uur


WAT IS EEN DIENSTENCHEQUE?

De dienstencheque is een door de federale staat gesubsidieerd systeem dat de particuliere gebruiker een betaalmiddel verschaft waarmee hij een werknemer van een erkende onderneming kan betalen voor huishoudelijk werk dat zowel bij hem thuis als buiten zijn woning verricht wordt.

FISCAAL VOORDELIG!

Betalen met dienstencheques is niet enkel makkelijk, maar ook voordelig. Haal straks nog een professionele huishoudhulp in huis en geniet van een fiscaal aantrekkelijker voordeel. Een dienstencheque van € 9 krijgt u nu voor €6,30, na fiscale aftrek. En dit voor de eerste 155 dienstencheques, per persoon.

5

Kort Samengevat

 

stock-vector-vector-circle-shape-circle-stamps-round-brush-stroke-icon-logo-banner-design-292020326-compressor

6

Pfff… al die administratie:

Groot gelijk! Waarom beheer je jouw dienstencheques niet gewoon via je eigen smartphone? Ja, dat kan!


Kies elektronischWat is het verschil100% controle

Vergeet administratieve stress!

Kies je voor een elektronische dienstencheques. Dan kies je voor een onafhankelijk en eenvoudig overzicht. Via de app behoud je eenvoudig de volledige controle over al de prestaties van jouw huishoudhulp. En dat allemaal, van recht onder je eigen vingertoppen. Inderdaad zo makkelijk kan het zijn.

Papieren vs. Elektronische dienstencheques

WatishetVerschilCheques

stock-vector-vector-circle-shape-circle-stamps-round-brush-stroke-icon-logo-banner-design-292020326-compressor

Alles over jouw dienstencheques binnen handbereik:

 • Dienstencheque prestaties bevestigen of betwisten
 • Het saldo van uw elektronische dienstencheques raadplegen
 • Quota van uw dienstencheques raadplegen binnen het huidige fiscale jaar
 • Historiek van de dienstencheque prestaties raadplegen
 • Historiek van uw aangekochte (papieren en/of elektronische) dienstencheques raadplegen
 • De laatste nieuwsberichten volgen i.v.m. dienstencheques van uw gewest

Beschikbaar voor Android  |   Beschikbaar voor Iphone


Klik op de afbeelding om de Sodexo App te bekijken


Download voor Android

  Beschikbaar voor Android


QrCodeIOS

  Beschikbaar voor Iphone

7

Geniet meer!

OnsAanbod_Active-14

Ohjah.. Sowieso dat je dit herkent! Toch?


Gun jezelf meer ademruimte!
Start met een huishoudhulp bij jouw thuis!


 • Als we woensdags thuiskomen ruikt het huis altijd fris. Oh Elke. We zouden je niet meer kunnen missen!
 • Ik wil nog even zeggen dat ik heel tevreden ben over jullie diensten en mijn huishoudhulp. Ik zou mijn huishoudhulp niet meer kunnen missen. Het is zo fijn thuiskomen in een proper huis!!!
 • In het begin was ik zeer wantrouwig. Je woning openstellen voor iemand… Maar gelukkig heb ik wel nu uitstekende poetsvrouw. Alicia, je bent een schat!

 • Ik ben wat ouder en vroeger was mijn huishouden extra moeilijk.
  Gelukkig heb ik de hulp van Agnieska. Ze maakt mijn week steeds goed.
  Oh Agnieska! Nen dikke merci, ik zou u echt niet meer kunnen missen.

 • Ik ben heel de dag weg maar bij mij thuis is echt alles netjes in orde. Van de was tot aan de boodschappen; heerlijk, zo’n tweede vrouw in huis!

 • Wij zijn wel heel erg tevreden over haar, ze doet het echt geweldig!