Terug naar overzicht
Fieldcoach Lidia in de weg naar geluk

Aflevering 1

De eerste aflevering van het gloednieuwe programma 'de weg naar geluk' waarin we enkele hoofdpersonages 6 weken lang volgen. We maken kennis met Jonas, die bij een maatwerkbedrijf Werminval werkt en we ontmoeten Lidia, fieldcoach bij La Belle Maison. Intussen in Ben aanwezig in het UZA en wordt hij daar orthopedisch verder geholpen door Patrick. Bij de VDAB maken we kennis met Mireille, die 55 werkzoekenden begeleidt in het vinden van een nieuwe job. 

 

Fieldcoach Lidia in de weg naar geluk

Aflevering 2

In deze aflevering van De Weg naar Geluk leren we Lidia wat beter kennen. Als field coach neemt ze vandaag een kuisproef af én heeft ze nieuws voor de sollicitanten van afgelopen week. Mireille heeft dan weer een coachingsgesprek met Aline over haar professionele toekomst. Bij Huize Werminval krijgt Jonas bezoek van wooncoach Frans. En naast Patrik , leren we vandaag ook zijn zus, Kristin Van der Steen beter kennen en ontdekken we wat zij doet binnen het bedrijf. Een hoop nieuwe verhalen dus in deze nieuwe aflevering van De Weg naar Geluk.

 

Fieldcoach Lidia in de weg naar geluk

Aflevering 3

Deze week in De Weg naar Geluk is het tijd voor Jonas om zich helemaal uit te leven in zijn hobby, basketbal! Lydia trekt intussen met de poetshulpen de stad in en gaat naar de supermarkt om hun productkennis bij te schaven. Bij VDAB brengt Mireille, samen met de vrijwilligers, alles in gereedheid voor de jobbar, waarop ze heel wat volk verwachten. En we maken uitgebreid kennis met Ben, die vandaag een nieuw paar schoenen komt kiezen bij Orthopedie Van der Steen , maar daar komen natuurlijk heel wat stappen bij kijken.

Fieldcoach Lidia in de weg naar geluk

aflevering 4

In een nieuwe aflevering van De Weg naar Geluk overloopt Mireille bij VDAB de taakverdeling van het kernteam voor de cursus over LinkedIn. Lidia neemt naast haar job even tijd voor zichzelf en vertrekt naar de yogales. We maken kennis met Inge die nieuwe schoenen komt kiezen bij Kristin Vandersteen en Jonas maakt zich klaar voor de baskettraining.

 

Fieldcoach Lidia in de weg naar geluk

aflevering 5

Deze week in De Weg naar Geluk mag Ben zijn proefschoenen uittesten bij Patrick Van der Steen. Ook in haar vrije tijd probeert Lidia anderen te helpen tijdens de yogales. Een oude bekende komt langs tijdens de jobbar bij VDAB en we maken kennis met de trotse ouders van Jonas.

Fieldcoach Lidia in de weg naar geluk

aflevering 6

In deze laatste aflevering van De Weg naar Geluk is Lidia op de baan, ze gaat op klantenbezoek en geeft ter plaatse de poetshulp coaching. Ben is met zijn nieuwe schoenen helemaal klaar voor de feestdagen. Leen vond dankzij de VDAB jobbar opnieuw werk en wij mochten een kijkje gaan nemen. En bij Werminval is het feest want niemand minder dan Jef Neve komt er optreden tijdens het jaarlijkse kerstfeest. Dit weekend, de voorlopig laatste aflevering van De Weg naar Geluk, op ATV!

Terug naar overzicht