Coaching

huishoudhulp maakt het bed op.jpg
De opleidingscoaches van La Belle Maison.jpg

ONZE FIELDCOACHES STELLEN ZICH GRAAG VOOR AAN JOU!

Tijdens de opleidingen staan Lidia en Maria steeds ter beschikking voor alle klanten en huishoudhulpen. Beide mochten wij hier eerst verwelkomen als huishoudhulp. Maar door de jaren heen hebben zij zich kunnen opwerken tot volmaakte, fulltime coaches die alle dagen klaar staan voor jouw problemen. Deze helpende handen zijn natuurlijk veel meer dan probleem-oplossers. Ook voor vragen over poetsproducten, schoonmaaktechnieken en ergonomie kan u steeds bij hen terecht. Zij zijn de schakel tussen klant, huishoudhulp en kantoor en zorgen voor een  onmisbare hulp!

Heb je vragen? neem gerust even contact op met één van onze coaches of vul onderstaande formulier in. 

La Belle Maison coach in gesprek met de consulente en huishoudhulp.jpg

HOE ZIET UW EERSTE DAG ERUIT ALS NIEUWE KLANT VAN LA BELLE MAISON MET COACH?

Lidia of Maria zal zich samen met de huishoudhulp komen aanmelden op uw adres. Na een korte voorstelling van de huishoudhulp en ons kantoor zullen zij met u, indien nodig, een werkplan opstellen en alle taken die u in de woning heeft overlopen en doorgeven aan de huishoudhulp. Eventueel bijsturen of de nadruk leggen op zaken die extra zorg nodig hebben, horen hier ook bij. 

Zij kunnen u een duidelijker beeld geven over het systeem van de dienstencheques, de werking van het kantoor en de onderlinge afspraken. Het samen bekijken van de producten en materialen,..., met eventuele uitleg aan de huishoudhulp hoe deze te gebruiken.

Enkele handige links die u kunnen helpen bij de opstart van uw huishoudhulp:

ESF en La Belle Maison

ESF-OPLEIDING

Hierboven kon je waarnemen dat La Belle Maison de poetskwaliteit bij zijn meer dan 5000 klanten steeds verbeterd door middel van persoonlijke opleidingen op de werkvloer. We zijn er ook van overtuigd dat werken met mensen en voor mensen meer is dan enkel schoonmaaktechnieken aanleren. 

Heden zijn we de samenwerking opgestart met het ESF (Europees Sociaal Fonds) om de medewerkers te stimuleren in hun sociale vaardigheden. Van 

Door onze medewerkers persoonlijk op te leiden  op de werkvloer en intensief te begeleiden in hun sociale vaardigen, halen we het beste in onze mensen naar boven.